İzmir'de 42 kaçak yolcu yakalandı

/ Kaynak: AA
İzmir'de 42 kaçak yolcu yakalandı

YAŞAM Haberleri  / AA

İzmir'de yasadışı yollardan yurtdışına çıkmaya çalışan Suriye, Afganistan, Filistin, Burma ve Moritanya uyruklu 42 göçmen yakalandı.

İzmir'in Urla ilçesinde yasadışı yollardan yurtdışına çıkmaya çalışan Suriye, Afganistan, Filistin, Burma ve Moritanyauyruklu 42 kaçak yakalandı. Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Urla İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Uzunkuyu köyü Kokar Koyu Teke Burnu mevkisinde, Suriye, Afganistan, Filistin, Burma ve Moritanya uyruklu 13'ü çocuk, 6'sı kadın 42 kaçak göçmen yakaladı. Yapılan incelemede, göçmenlerin organizatörler aracılığıyla gemiyle getirildikleri ve "Yunanistan" diye Teke Burnu mevkisinde bırakıldıkları tespit edildi. Urla Jandarma Komutanlığı'na götürülen göçmenlerin, işlemlerinin ardından sınırdışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceği belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...