İkinci finalist İspanya oldu

/ Kaynak: İHA
İkinci finalist İspanya oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Brezilya'dan sonra ikinci final biletini kapmak için İtalya'nın rakibi olan İspanya, normal süresi 0-0 biten karşılaşma sonucunda penaltılarla İtalya'yı mağlup etti.

FIFA Konfederasyon Kupası yarı final maçında İspanya, 90 dakikası 0-0 biten mücadelede, rakibi İtalya'yı seri penaltı atışları sonrası 7-6 mağlup etti ve finalde Brezilya'nın rakibi oldu. Brezilya'da düzenlenen FIFA Konfederasyon Kupası'nda İspanya, yarı final mücadelesinde İtalya ile karşı karşıya geldi. Governador Placido Aderaldo Castelo Stadı'nda oynanan ve Howard Webb'in yönettiği mücadelede her iki takımda yakaladığı fırsatları gole çeviremedi ve iki devre halinde uzatma dakikalarına geçildi. Uzatmalarda da iki takım birbirine üstünlük sağlayamadı ve seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucunda İspanya 7-6 galip geldi ve finalde Brezilya'nın rakibi oldu. İtalya adına penaltı kaçıran oyuncusu Bonucci oldu. Brezilya-İspanya final mücadelesi 30 Haziran'da 01:00'de oynanacak.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...