Sakarya'daki vahşetin ardından yaklaşık 300 kişi adliyeye girmek istedi

Düzenleyen:
Sakarya'daki vahşetin ardından yaklaşık 300 kişi adliyeye girmek istedi

YAŞAM Haberleri

Sakarya'da 9 aylık kadın ile oğlunu öldüren zanlıların adliyeye sevk edildiğini öğrenen vatandaşlar adliyenin önünde toplandı. Yaklaşık 300 kişi adliyenin demir kapısını zorlayıp içeri girmek istedi. Polis, cop kullanarak engel olmaya çalıştı.

Kaynarca'da 9 aylık hamile kadına tecavüz ettikten sonra yanındaki 10 aylık bebeğiyle birlikte kadını vahşice öldüren zanlılar adliyeye sevk edilmişti. Zanlıların sevk edildiği adliye önünde gergin anlar yaşandı.Kaynarca ilçesinde özel bir tavuk şirketinde çalışan Birol Karacal ve Cemal Bay isimli iki şahıs işyerinde çalıştıkları Suriye uyruklu bir kişi ile tartışma yaşanmıştı. Yaşanan tartışma sonrasında iki şahıs, Suriyeli işçinin eşini ve 10 aylık çocuğunu Merkez Mahallesi’nde bulunan evlerine gelerek zorla kaçırmıştı. Şahıslar, Suriye uyruklu Mefta Emani Arrahman isimli kadına tecavüz ettikten sonra başına taş ile vurarak, yanındaki 10 aylık bebeğini ise boğarak canice öldürmüştü. Olay sonrasında sevk edildikleri adliye önünde bekleyen vatandaşlar 'idam' isteriz diye bağırarak bir anda adliyeye girmeye çalıştı. 

JANDARMA HAVAYA ATEŞ AÇTI

Adliyenin demir bahçe kapısını zorlayanlara polis cop kullanarak engel olmaya çalıştı. Kalabalık direnmeyi ve kapıyı zorlamayı sürdürünce, jandarma havaya uyarı ateşi açtı. Bunun üzerine kapıyı zorlamayı bırakan kalabalık, adliye önünde beklemeyi sürdürdü.Kaynarca Kaymakamlığı'na vekalet eden Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, adliye önüne gelerek kalabalığa sakin olmaları uyarısında bulundu. Kaymakam Çiçekli'nin konuşmasının ardından kalabalık sakinleşti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...