Aydınspor 3 futbolcuyu renklerine bağladı

/ Kaynak: AA
Aydınspor 3 futbolcuyu renklerine bağladı

SPOR Haberleri  / AA

Aydınspor, Tavşanlı Linyitspor'dan kaleci Yakup Eraydın, orta saha oyuncusu Emre Okur ve Gaziantep BŞB'den forvet Ömer Yalçın ile prensipte anlaştı.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923, Tavşanlı Linyitspor'dan kaleci Yakup Eraydın, orta saha oyuncusu Emre Okur ve Gaziantep BŞB'den forvet Ömer Yalçın ile prensipte anlaştı. Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Süha Bayırlı, yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Hüsnü Özkara ve Sportif Direktör Ali Aydın'ın raporları doğrultusunda, anlaştıkları Tavşanlı Linyitspor'dan kaleci Yavuz Eraydın ile yarın sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Tavşanlı Linyitspor'un orta saha oyuncusu Emre Okur ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un forveti Ömer Yalçın ile de prensipte anlaştıklarını kaydeden Bayırlı, bu futbolculara da en kısa zamanda resmi sözleşmeyi imzalamayı planladıklarını ifade etti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...