Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melih Gökçek, 'Gezi'nin başrolündeki CHP kapatılmalı'

Melih Gökçek, 'Gezi'nin başrolündeki CHP kapatılmalı'

GÜNDEM Haberleri

Melih Gökçek, 'CHP'nin kapatılması lazım. MHP'lileri sokağa dökmeyen Devlet Bahçeli'yi de teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TGRT HABER TV Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın hazırlayıp sunduğu "Ankara'nın Gündemi" programına konuk oldu. Programa; İhlas Medya Ankara Grup Başkanı Nuri Elibol ile Güneş Gazetesi Ankara Temsilcisi Metin Özkan da katıldı. Twitter'da son günlerde en çok konuşulan isim olan ve son olarak CNN İnternational aleyhine kampanya başlatan Gökçek, yeni hedefinin Almanya olduğunu belirterek, "Almanya ile de bir maç yapacağız, hazırlansınlar. Cuma günü namazdan sonra Almanya'yla ilgili kampanyayı başlatacağız" dedi. "Gezi Parkı" olaylarına ilişkin "CHP ve Kılıçdaroğlu, bu işin baş mimarlarından birisi" diyen Gökçek, "CHP'nin kapatılması lazım. MHP'lileri sokağa dökmeyen Devlet Bahçeli'yi de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. CHP'de önceki gün gerçekleşen grup başkanvekili seçimlerine de değinen Gökçek, Doğu Perinçek'in Süleyman Demirel'e mektup yazdığını, Demirel'in de mektubu Kılıçdaroğlu'na verdiğini ve Emine Ülker Tarhan'ı milletvekili yaptığını anlattı. Tarhan'ın CHP'li olmadığını, İşçi Parti'li olduğunu söyleyen Gökçek, "Emine Ülker Tarhan, CHP'yi İşçi Partisi'ne çeviriyordu, sonunda uyandılar. Tarhan da grup başkanvekilliğine seçilemedi" diye konuştu. ANKARA İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...