Ege Üniversitesi'ndeki Prof. Dr. Gökalp Kahraman görevden alındı

Düzenleyen:
Ege Üniversitesi'ndeki Prof. Dr. Gökalp Kahraman görevden alındı

GÜNDEM Haberleri

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünün resmi internet sitesinden ders geçme konusunda yayımlanan duyuruya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökalp Kahraman görevinden alındı

Ege Üniversitesi (EÜ) Elektrik ve Elektronik Mühendisliği  Bölümünün resmi internet sitesinden ders geçme konusunda yayımlanan duyuruya  ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği  Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gökalp Kahraman, bu görevinden alındı.Rektörlükten alınan bilgiye göre, Prof. Dr. Kahraman'ın imzasıyla  bölümün resmi internet sitesinden Topluma Hizmet Uygulamaları dersinden kalan  öğrencilere yönelik yayımlanan duyuru hakkındaki soruşturma sürüyor."Topluma Hizmet Uygulamaları dersini alanların dikkatine. Kalan  öğrenciler Mehmetçik Vakfı, 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Vakfı veya Kızılaya  100 lira bağışlayıp, tevsik ederlerse yani vesikalandırırlarsa 100 not ile  geçerler, Prof. Dr. Gökalp Kahraman." ifadesine yer verilen ve bir süre sonra  kaldırılan duyuruyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Prof. Dr. Kahraman,  bölüm başkanlığı görevinden alındı.Duyuru sonrası Ege Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada,  "Bu tür bir uygulamamız yoktur, konuya ilişkin soruşturma başlatılmıştır."  ifadesi kullanılmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...