Tostçuda silahlı kavga, 1 ölü 6 yaralı

/ Kaynak: AA
Tostçuda silahlı kavga, 1 ölü 6 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

bir tostçunun önünde iki grup arasında sandalyeye oturma meselesi yüzünden kavga çıktı, 1 ölü 6 yaralı.

Merkez Osmangazi ilçesinde çıkan silahlı, bıçaklı kavgada nbsp;1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. nbsp;İddiaya göre, Soğukkuyu Mahallesi Fulya Sokak'taki bir tostçunun nbsp;önünde iki grup arasında sandalyeye oturma meselesi yüzünden tartışma çıktı. nbsp;Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine baba Kasım Ç, oğlu Ahmet ile yeğeni Oğuzhan nbsp;A. bıçakla, karşı gruptan baba Mehmet Emin Ö, oğulları Ali Volkan, Ozan Fatih ve nbsp;Hasan Hüseyin ise silahla yaralandı. nbsp;Yaralılar, ambulanslarla Bursa Devlet Hastanesi, Çekirge Devlet nbsp;Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. nbsp;Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mehmet Emin Ö. nbsp;müdahaleye rağmen kurtarılamadı. nbsp;Polis ekipleri, her iki taraftaki yaralıların bazılarının Çekirge
Devlet Hastanesinde tedavi altına alınması üzerine hastane önünde geniş güvenlik nbsp;önlemi aldı. nbsp;Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...