Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener'den duble Emre

Düzenleyen:
Fener'den duble Emre

SPOR Haberleri

Transfere hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe dört yeni imzanın ardından frene basmıştı.

Transfere hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe dört yeni imzanın ardından frene basmıştı. FFP nedeniyle adımlarını dikkatli atmak zorunda olan sarı-lacivertliler, önceliği golcüye vermiş görünse de farklı mevkilere takviyeler için de çalışmalarını sürdürüyor. Jeremain Lens için Sunderland’den haber bekleyen Fenerbahçe, Emre Mor’dan da umutlu. Sarı-lacivertliler, kulüplerinin onay vermesi hâlinde her iki oyuncuyu da kiralayacak. Ancak orta saha takviyesi bu kadarla sınırlı olmayacak. Fenerbahçe, Aykut Kocaman’ın ısrarla takımda görmek istediği Emre Belözoğlu’nu da kadrosuna katacak. Kariyerini Fenerbahçe’de sonlandırmak isteyen Emre de Kocaman’ın bu talebine sıcak bakıyor.
 Golcü avı devam ediyor
Emre Belözoğlu transferiyle bizzat Ali Yıldırım ilgilenirken, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ikna edilmeye çalışılıyor. Golcü transferi için ise ön planda 4 isim yer alıyor. Arsenal’le Lucas Perez pazarlığını sürdüren Fenerbahçe, Fildişili Wilfried Bony için de Manchester City’nin kapısını çaldı. Bony’nin diğer talipleri Lille ve Roma’nın başka isimlere yönelmesi sarı-lacivertlilerin elini güçlendirirken, 28 yaşındaki golcü de Kadıköy’e gelmeye sıcak bakıyor. Öte yandan Milan’dan M’Baye Niang ve Krasnodar’dan Fedor Smolov da gündemden düşmüş değil. Fenerbahçe, bu isimlerden birini kiralık olarak kadrosunda katmayı hedefliyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...