İhlas Koleji'nde stratejik planlama semineri

İhlas Koleji'nde stratejik planlama semineri

YAŞAM Haberleri

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Ödül Süreci'nde İstanbul İl Koordinatörü İbrahim Hakkı Damat, Özel Marmara Evleri İhlas İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenlerine seminer verdi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Ödül Süreci'nde İstanbul İl Koordinatörü İbrahim Hakkı Damat, Özel Marmara Evleri İhlas İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenlerine seminer verdi. Seminerde stratejik planların hazırlanması, uygulanması ve değerlendirilmesi hakkında geniş kapsamlı bir sunum yapan Damat, hazırlanan slayt sunumuyla katılımcı öğretmenleri bilgilendirdi. Stratejik planlamanın önemine vurgu yapan Damat, "Stratejik plan olmadan aynı yöne kürek çekmek mümkün değildir" dedi. Özel Marmara Evleri İhlas İlkokul ve Ortaokul Müdürü Sebahattin Kazaz da okul olarak birçok faaliyetin içinde bulunduklarını ve bu hizmeti alan velilerin ve öğrencilerin memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirtti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...