Farfan şaşırttı

Farfan şaşırttı

SPOR Haberleri

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, 'Transferinde çok yol aldık' Perulu yıldız ise 'Benim haberim yok. Schalke'nin 3 yıllık futbolcusuyum' dedi.

Galatasaray'ın bir numaralı hedeflerinden olan Jefferson Farfan, Galatasaray'a transferiyle ilgili bir şey bilmediğini açıkladı. Başkan Ünal Aysal, geçtiğimiz hafta katıldığı canlı yayında, "Schalke'de forma giyen Farfan'ı, hocamız Fatih Terim çok istiyor. Yaptığımız görüşmelerde transferi için çok yol aldık" ifadelerini kullanmasının ardından, Farfan da ülkesi Peru basınına açıklamalarda bulundu. Perulu oyuncu, "Transferimle ilgili haberleri ben de gazetelerden okuyorum. Yazılanlar dışında bildiğim bir şey yok. Konuyu aydınlatma ihtiyacı bile duymadım çünkü Schalke'nin 3 yıllık sözleşmeli futbolcusuyum" ifadelerini kullandı.
FARFAN'DA PROBLEM YOK
Jefferson Farfan'ın bu açıklamaları sarı-kırmızılı kulüpte normal karşılandı. Perulu oyuncuyla ilgili çalışmaların ağırlıklı olarak Schalke kulübüyle sürdürüldüğü belirtilirken, bonservisin ödeme şartları ile ilgili pazarlığın devam ettiği ifade edildi. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Farfan için 8 milyon euroya kadar çıkan yönetim, Alman ekibini büyük ölçüde ikna etti. Tıpkı Melo ve Carlinhos'ta olduğu gibi Futbol Federasyonu'nun 6+2+2 kararını açıklamasını bekleyen yönetim, mevcut yabancıların sözleşmelerini de feshettikten sonra, en geç 15 gün içinde Perulu kanat oyuncusunun nbsp;
transferini duyuracak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...