Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fransızlar açıkladı! Fenerbahçe'den Lucas Moura bombası

Düzenleyen:
Fransızlar açıkladı! Fenerbahçe'den Lucas Moura bombası

SPOR Haberleri

Foot Mercato'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, PSG'nin Brezilyalı yıldızı Lucas Moura için harekete geçti. Moura'nın gelecek sezon PSG kadrosunda düşünülmediğinin farkında olan sarı-lacivertli yönetim, fırsattan istifade transferi sonlandırmayı planlıyor.

Fransız sitenin Fenerbahçe kulübü kaynaklarına dayandırdığı haberde sarı lacivertliler bu transferi satın alma opsiyonlu kiralama yoluyla bitirmeyi hedeliyor.

2013'te Sao Paulo'dan 40 milyon Euro bonsrvis bedeliyle transfer edilen 24 yaşındaki oyuncu sağ kanatta forma giyiyor. Geçen sezon toplamda 53 maçta görev alan Brezilyalı 19 gol 11 asistlik bir performans sergilemişti. Fakat yeni sezonda Di Maria ve Draxler gibi isimlerin varlığıyla genelde yedek kalması bekleniyor. 

Moura için Serie A devi Roma da devreye girmişti. Fakat yıldız oyuncu bu transfere sıcak bakmamıştı.

Şu ana kadar Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar ve Carlos Kameni'yi transfer eden Fenerbahçe kanat için de arayışlar içerisinde. Bugün yer alan haberlerde Emre Mor'nun menajerinin İstanbul'a geleceği iddia edilmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...