Cebinde listeyle geliyor

Cebinde listeyle geliyor

SPOR Haberleri

3 yardımcısıyla birlikte kulüpte resmi sözleşme imzalayacak olan Hırvat teknik adam Slaven Bilic, cebinde transfer listesiyle geliyor.

Beşiktaş'la anlaşmaya varan ve bugün 3 yardımcısıyla birlikte kulüpte resmi sözleşme imzalayacak olan Hırvat teknik adam Slaven Bilic, cebinde transfer listesiyle geliyor. 44 yaşındaki teknik adamın İstanbul'a gelmeden çalışmaya başladığı kaydedildi. Bilic'in siyah-beyazlı takımın geçen sezon oynadığı maçların görüntülerini izlediği ve transfer konusunda da Futbol Direktörü Önder Özen'le sürekli temas halinde olduğu öğrenildi. İngiliz basını, West Ham United ile sözleşmesi sona eren ve Bilic'in transfer listesinde bulunan Carlton Cole'un rotasının İstanbul olabileceğini yazdı.
TOLGA İÇİN BİR TUR DAHA
Bonservisi elinde olan ve kariyerine farklı bir ülkede devam edebileceğinin sinyalini veren Cole için siyah-beyazlıların da harekete geçtiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların İngiliz golcünün menajeriyle ön görüşme yaptığı, Cole'ün talep ettiği 2.5 milyon euroluk yıllık ücret ve 1 milyon euroluk imza parasını ortadan kaldırmak için büyük bir çaba sarf ettiği bildirildi. Sky Italia ise Beşiktaş'ın Napoli'de oynayan Uruguaylı futbolcu Gargano ile ilgilendiğini iddia etti. Siyah-beyazlılarda transferde ilk atılacak adım ise kaleci için olacak. Yönetim Trabzonsporlu Tolga için yine nabız yoklayacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...