İHA objektiflerinden 15 Temmuz destanı

Düzenleyen:
İHA objektiflerinden 15 Temmuz destanı

Ekonomi Haberleri

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi yaptığı haberlerle demokrasiden yana olduğunu gösteren İhlas Haber Ajansı’nın (İHA), o gece çektiği fotoğraflar yurt genelinde sergileniyor.

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi yaptığı haberlerle demokrasiden yana olduğunu gösteren İhlas Haber Ajansı’nın (İHA), o gece çektiği fotoğraflar  yurt genelinde sergileniyor. Dün de Antalya ve İstanbul Eyüp Sultan’da 2 sergi açıldı.
Antalya Cumhuriyet Meydanı Açık Sergi Alanı’ndaki açılışa, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İHA Genel Koordinatörü İrfan Altıkardeş ve çok sayıda kişi katıldı. AK Partili Vekil Köse, Vali Karaoğlu, Başkan Aydın ve Başkan Türel böyle bir çalışma için İHA’ya teşekkürlerini sundu. O gece bütün yayınlarını şifresiz olarak dünyaya sunduğunu kaydeden Altıkardeş “O gecenin unutulmaması için bu hafta 40 şehirde 50 sergi açacağız” dedi. 
İstanbul Eyüp Sultan Meydanı’ndaki açılışa Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas, İhlas Haber Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Oğuzhan Güven ve çok sayıda davetli katıldı. 

İHA objektiflerinden 15 Temmuz destanı

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...