Beşiktaş'ta Bilic ilk antrenmanına çıkıyor

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'ta Bilic ilk antrenmanına çıkıyor

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bilic yönetiminde yarın ilk antrenmanına çıkacak.

Beşiktaş, 2013-2014 sezonu hazırlıkları için yarın nbsp;toplanacak. nbsp;BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelecek siyah-beyazlı nbsp;oyuncular, yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Geride kalan sezonun nbsp;tamamlanmasının ardından milli takım kamplarına giden oyuncular Almanya kampında nbsp;takıma dahil olacak. nbsp;Siyah-beyazlı ekipte bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak Hırvat teknik nbsp;direktör Slaven Bilic de takımın başında yarın ilk antrenmanına çıkacak. nbsp;İstanbul'da kısa süreli çalışacak siyah-beyazlı ekip, 1 Temmuz nbsp;Pazartesi günü Scharmutzelsee bölgesinde kamp yapmak üzere Almanya'ya gidecek. 11 nbsp;Temmuz'a kadar burada kalacak "Kara Kartallar", 12 Temmuz'da Hamburg'da Alman nbsp;ekibi St. Pauli ile hazırlık maçı oynayacak ve bu karşılaşmanın ardından nbsp;İstanbul'a dönecek. nbsp;İstanbul'da 13-16 Temmuz tarihleri arasında izin yapacak Beşiktaş, nbsp;ikinci kamp çalışmaları için 17 Temmuz'da Avusturya'nın Lienz bölgesine hareket nbsp;edecek ve 27 Temmuz'a kadar Grand Hotel Lienz'de konaklayacak. Avusturya kampında nbsp;3 hazırlık maçına çıkacak siyah-beyazlılar, 18 Temmuz'da İngiltere'nin Queens
Park Rangers takımıyla, 21 Temmuz'da Almanya'nın Schalke ekibiyle karşı karşıya nbsp;gelecek. Beşiktaş, kamptaki son hazırlık mücadelesini ise 27 Temmuz'da nbsp;İngiltere'nin Southhampton takımıyla yapacak. nbsp;Beşiktaş, 28 Temmuz'da son bulacak ikinci kamp çalışmalarının ardından nbsp;yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...