Gezi Parkı eylemlerinde görevli polise ikramiye müjdesi

Gezi Parkı eylemlerinde görevli polise ikramiye müjdesi

GÜNDEM Haberleri

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Taksim Gezi Parkı eylemleri sırasında günlerce evlerine gitmeden çalışan Çevik Kuvvet polisine müjdeli haber.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Taksim Gezi Parkı eylemleri sırasında günlerce evlerine gitmeden çalışan Çevik Kuvvet polisine müjdeli haber. nbsp;İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Antalya illerinde görev yapan Çevik Kuvvet polislerine 24 er maaş ikramiye verilecek. Polis lerin ham maaşları çok düşük olduğu için mesleğe yeni başlayan bir çevik kuvvet personelinin hesabına 880 lira para yatacak. nbsp;Gezi Parkı eylemleri başladığı günden itibaren en çok çalışan birim olan Çevik Kuvvet polisleri günlerce evlerine gitmedi. Kaldırımlarda uyuyan, günde bir öğün yemek yiyerek saatlerce görev yapan polise Emniyet Genel Müdürlüğü ikramiye verme kararı aldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı konuşmalarda övgü ile söz ettiği polis birimlerinden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne 24'er maaş ikramiye verilecek. İkramiyeler İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Antalya illerinde Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinde görev yapan polislerin hesaplarına yatırılacak. nbsp;Polislerin maaş sistemleri farklı olduğu için mesleğe yeni başlayan bir memurun çıplak maaşı yaklaşık 36 lira görünüyor. Buna göre 24 maaş ikramiye hakkı kazanan bir memur 880 lira civarında para alacak. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polislerin büyük bölümü birkaç yıllık memur olduğu için ortalama bin lira ikramiye alacaklar. Aynı şubelerde görev yapan emniyet müdürlerinin hesaplarına ise 3 bin lira yatacak. Gezi Parkı ikramiyesi, bir polisin alabileceği en yüksek ikramiye. 24 maaş ikramiye, çok başarılı operasyonlara katılan ve görevlerinde başarılı olan polislere veriliyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...