Cenk Gönen'den, Bilic açıklaması

/ Kaynak: CHA
Cenk Gönen'den, Bilic açıklaması

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş'ın kalecilerinden Cenk Gönen, takımın yeni teknik direktörü Slaven Bilic ile çalışmaktan dolayı kendini şanslı hissettiğini söyledi.

Beşiktaş'ın kalecilerinden Cenk Gönen, takımın yeni teknik direktörü Slaven Bilic ile çalışmaktan dolayı kendini şanslı hissettiğini söyledi. nbsp;Beşiktaş'ın genç file bekçisi Cenk Gönen, sabah saatlerinde yapılan sağlık kontrolü sonrasında Cihan Haber Ajansı Muhabirine açıklamalarda bulundu. Genç kaleci, takımın yeni hocası Slaven Bilic ile çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, yeni sezonda taraftarlarını mutlu etmek istediklerini ve tek amaçlarının bu olduğunu söyledi. nbsp;Cenk Gönen, "Tüm camiamıza ve Beşiktaşımıza hayırlı bir sezon diliyorum. Şampiyonlukların ve kupaların kazanıldığı, sakatlıkların yaşanmadığı bir sezon olsun istiyorum. Geçen sene taraftarlarımızı mutlu edemedik. Bu sene büyük taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Tek amacımız bu. İnşaallah sezon sonu bu dileklerim gerçekleşir."diye konuştu. nbsp;Genç eldiven, Hırvat teknik adamın takımın başına gelmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Cenk Gönen, "Bilic dünyaca ünlü bir teknik direktör. Onunla çalışma fırsatı bulduğum için kendimi şanslı sayıyorum. Takıma ve ülkemize adepte olup istenilen başarıları kazanacağını düşünüyorum." dedi.
Genç kaleci, son olarak, kaleci antrenörü olarak takıma dahil edilen İspanyol Jose Sambade Carreira için ise, "Yeni kaleci antrenörümüz bize katkı sağlayacaktır. Beni geliştirebilecek her türlü olaydan mutluluk duyarım ve buna açığım. Umarım kendisiyle iyi bir diyalog içinde olurum ve bu şekilde sezona iyi bir şekilde başlarım." diye konuştu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...