Mahmut Uslu: Emre Mor 25 Temmuz'da...

Düzenleyen:
Mahmut Uslu: Emre Mor 25 Temmuz'da...

SPOR Haberleri

Mahmut Uslu, ‘’Emre Mor'un İstanbul'a gelişi olağanüstü bir gelişme olmadıkça 25 Temmuz'dan önce imkânsız. Dortmund'un kampı bu tarihte sona erecek ve hocaları gidecek ile kalacakları belirleyecek.’’ dedi.

Finansal Fair Play (FFP) nedeniyle transferde kiralama yöntemini tercih eden Fenerbahçe, Emre Mor transferi için futbolcu ve menajeri ile anlaşma sağlamıştı.

SON SÖZ BOSZ’DA

Emre Mor ve menajeri Mustafa Özcan ile daha önceden her konuda anlaşan Fenerbahçe, Borussia Dortmund'un yeni çalıştırıcısı Petre Bosz'un kararını bekliyor. Genç oyuncunun direkt ilk 11'de oynayabileceği bir takıma gitmek istemesini söylemesi üzerine Fenerbahçe'nin eli güçlenirken, Petre Bozs'tan gelecek olumlu cevabın ardından Emre Mor'un yeni sezonda Fenerbahçe’de forma giymesi bekleniyor. 

DHA'ya konuşan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, "Emre Mor'un İstanbul'a gelişi olağanüstü bir gelişme olmadıkça 25 Temmuz'dan önce imkânsız. Dortmund'un kampı bu tarihte sona erecek ve hocaları gidecek ile kalacakları belirleyecek. Emre başka takıma kiralanacaksa o zaman futbolcunun önceliği bizde. Ama o tarihe kadar hiç umulmadık bir gelişme olursa İstanbul'a 25 Temmuz'dan da önce gelebilir" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...