Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe için önemli gelişme

Fenerbahçe için önemli gelişme

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile SL Benfica'nın Cardozo konusunda el sıkıştığı ve Benfica başkanının 15 milyon avroluk rakamdan geri adım attığı öne sürüldü.

Fenerbahçe ile SL Benfica'nın Cardozo konusunda el sıkıştığı ve Benfica başkanının 15 milyon avroluk rakamdan geri adım attığı öne sürüldü. nbsp;Fenerbahçe 'de Paraguaylı forvet Óscar Rene Cardozo Marin için son söz söylendi. nbsp;Portekiz medyasında yer alan haberlere göre sarı-lacivertli kulüp Benfica'ya 30 yaşındaki tecrübeli golcü için son teklifini 12 milyon avro olarak sundu. İki kulübün bu rakamda prensipte anlaşma sağladığı öne sürülürken Benfica'da yıllık 1.5 milyon avro kazanan Cardozo'nun F.Bahçe'nin senelik 2.8 milyon avroluk teklifine 'evet' dediği belirtildi. nbsp;Benfica başkanı Luis Filipe Vieira'nın pazarlıklar süresince Cardozo için 15 milyon avroluk rakamı telaffuz etmesinden sonra geri adım attığı ifade edildi. Fenerbahçe'nin Cardozo'ya sunduğu teklifte yıllık ücretin dışında bir milyon avro değerinde bir villa ile iki lüks aracın kendisine tashis edilmesi de var.Fenerbahçe Futbol A.Ş başkanı Aziz Yıldırım Perşembe günkü basın toplantısında Cardozo için "İstediğimiz rakama evet derlerse alacağız" açıklamasını yaptı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...