Sahte polis çetesi çökertildi

/ Kaynak: İHA
Sahte polis çetesi çökertildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Osmaniye merkezli yaklaşık 10 ilde bin polis ile gerçekleştirilen şafak operasyonunda, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp farklı illerde çok sayıda vatandaşı dolandıran suç örgütü çökertildi.

Osmaniye merkezli yaklaşık 10 ilde bin polis ile gerçekleştirilen şafak operasyonunda, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp farklı illerde çok sayıda vatandaşı dolandıran suç örgütü çökertildi. Gözaltına alınan 350 kişinin, yüzlerce kişiyi 4 milyon 150 bin lira dolandırdığı belirlendi. nbsp;Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kendilerini hakim, savcı, polis ve MİT mensubu diye tanıtıp vatandaşları dolandırdığı belirlenen bir suç örgütünü takibe aldı. nbsp;Teknik ve fiziki takibin ardından bugün şafak vakti Osmaniye merkezli yaklaşık 10 ilde bin polis ile eş zamanlı operasyon düzenlendi. Suç örgütünün 450 üyesinin yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 350 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte 2 bine yakın kredi kartı, GSM hattı çıkarmak için kullandıkları nüfus cüzdanı ve sim kart da ele geçirildi. nbsp; nbsp;70 bin kişiyi aradıkları ve 315 kişiden toplam 4 milyon 150 lira para ile altın dolandırdıkları belirlenen şüphelilerin, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulanmalarına başlandı.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...