Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 partinin başkan adayı belli oldu

3 partinin başkan adayı belli oldu

Politika Haberleri

TBMM Başkan adaylığı süresi bugün dolarken, CHP de adayını belirledi. CHP İstanbul Milletvekili Osman Korutürk, TBMM Başkanı adayı olacak.

2 Temmuz tarihinde yapılacak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı seçimleri için partilerin adayları belli olmaya başladı. nbsp;AK Parti 'nin Başkanlık adayı için Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ konuştu ve 'tek aday'larının olduğunu söyledi. Bozdağ gazetecilere yaptığı açıklamada, "AK Parti'de TBMM başkanlığı için tek aday Cemil Çiçek'tir" dedi. nbsp;CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun onayı ile Grup başkanvekilleri adaylık teklifini İstanbul Milletvekili Osman Korutürk'e iletti. Korutürk, TBMM Başkanlığı görevinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Her göreve gösterilen adaylar var. TBMM Başkanlığı Cumhuriyet'in en önemli görevlerinden biri. Partim tarafından, partimi temsil etmek açısından bu görevin bana devşirilmesinden ancak onur duyarım" dedi. nbsp;MHP 'de ise Konya Milletvektili Faruk Bal daha önce TBMM Başkanlığı için adaylığını açıklamıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...