Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çağatay'ın da artık teknesi var!

Düzenleyen:
Çağatay'ın da artık teknesi var!

MAGAZİN Haberleri

Kıvanç Tatlıtuğ ile sık sık tekne turuna çıkan Çağatay Ulusoy, kendisine yat aldı. Arkadaşından etkilendiği söylenen oyuncu, 16 metrelik yat için 350 bin dolar ödedi

‘İçerde’ dizisi final yapan Çağatay Ulusoy, tatil sezonunu açtı. Bozburun’daki bir mekanda kahvaltı sırasında görüntülenen oyuncunun, kendisine yat aldığı ortaya çıktı. Arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ gibi denize düşkün olan Ulusoy, meslektaşının izinden gidiyor. Oyuncu, 16 metre uzunluğundaki Atlantis marka yat için 350 bin doları gözden çıkardı.Yeni oyuncağını Bozburun Yat Kulübü’ne demirleyen Ulusoy, gazetecilerin fotoğraf çektiğini fark edince, gün boyu yatına binmedi. Çevredekilerle sohbet eden oyuncu, teknesinin görüntülenmemesi için ricada bulundu. Akşam saatlerine kadar kulüpte vakit geçiren Ulusoy, muhabirler mekandan ayrıldıktan sonra yatına girdi.

Milliyet/Umut Ünver

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...