Savaşın ortasında akıl-kalp mücadelesi

Düzenleyen:
Savaşın ortasında akıl-kalp mücadelesi

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Tarihî bir casusluk filmi olan “İstisna” son Alman İmparatoru II. Wilhelm Hollanda’da sürgündeyken gelişen bir aşk hikâyesini merkezine alıyor.

Tarihî bir casusluk filmi olan “İstisna” son Alman İmparatoru II. Wilhelm Hollanda’da sürgündeyken gelişen bir aşk hikâyesini merkezine alıyor. David Leveaux’un yönettiği filmde Lily James, Christopher Plummer ve Jai Courtney gibi isimler oynuyor. II. Wilhelm’in emniyeti Naziler için yeniden bir endişe kaynağı hâline gelince Yüzbaşı Stefan Brandt, onu korumak için vazifelendiriliyor. Yüzbaşı, Kaiser’i etrafındaki İngiliz Gizli Servisi casusundan korumak için görev yaparken kalbi boş kalmıyor. Yüzbaşı Stefan, orada hizmetçi olarak çalışan Mieke de Jong’a gönlünü kaptırıyor. Artık bu gerilimli ortamda aklı ile hisleri arasında bir denge kurmak zorunda kalıyor. Karakterlerin sathi kaldığı bu savaş aşkı hikâyesinde, ülkesinden kovulmuş bir monarkın hayatına da temas ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...