Reyhanlı bombacısı Doğan Öztürk tutuklandı

Reyhanlı bombacısı Doğan Öztürk tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde, 52 kişinin hayatını yitirdiği çifte saldırıda bombaları patlattığı iddiasıyla aranırken polise teslim olan Doğan Öztürk, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde, 52 kişinin hayatını yitirdiği çifte saldırıda bombaları patlattığı iddiasıyla aranırken polise teslim olan Doğan Öztürk, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. nbsp;Reyhanlı'da 11 Mayıs 2013'de meydana gelen bombalı saldırının faili olarak aranırken 26 Haziran'da Hatay Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan Doğan Öztürk, yapılan işlemlerin ardından bu sabah Adana Adliyesi'ne getirildi. TMK'nın 10'uncu Maddesi'yle yetkili Cumhuriyet Savcısı'nca sorgulanan Hatay nüfusuna kayıtlı Öztürk, tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Bombaları patlattığı ileri sürülen Öztürk, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. nbsp;Patlamaların ardından, güvenlik güçlerince daha önce yapılan operasyonlarda yakalanıp adliyeye sevk edilen, aralarında bombalı saldırıların '1 numaralı' planlayıcısı olduğu öne sürülen Nasır Eskiocak'ın da bulunduğu, 22 şüpheliden 15'i tutuklanmıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...