Cem Yılmaz'dan Levent Kırca'ya, 'Ciddi ol ihtiyar'

Cem Yılmaz'dan Levent Kırca'ya, 'Ciddi ol ihtiyar'

MAGAZİN Haberleri

Levent Kırca, Gezi Parkı protestoları sırasında attığı 'tweet'leri silen Cem Yılmaz'a tepki gösterdi. Cem Yılmaz'dan ise ilginç bir cevap geldi.

Son dönemdeki çıkışlarıyla büyük tepki toplayan Levent Kırca, bu kez Gezi Parkı olayları sırasında attığı 'tweet'leri sildiği gerekçesiyle ünlü kmedyen Cem Yılmaz'ı hedef aldı. Cem Yılmaz'dan ise Kırca'ya cevap geldi... nbsp;Kırca, "Lütfedip 2 tweet atan Cem Yılmaz, endişesinden, korkusundan öteki gün tweetleri sildi. Duydum ki 'Bizim artık çocuğumuz var' diyormuş. Ulan bizim yok mu? Burada ölenler çocuk değil mi? Biz çocuklarımızın çağdaş şekilde yaşaması için cumhuriyete sahip çıkıyoruz. Ne yapacaksak demokratik yollardan yapacağız." dedi. Cem Yılmaz ise Kırca'ya twitter'dan karşılık verdi: "İhtiyar seni ciddiyete davet ediyorum. Senin dengin değilim. Ben komedyenim... Ne olduğumu biliyor olman mümkün değil! Ben bu mecrayı sizler gibi kullanmadığımı defalarca söyledim ! Ay sildi ay yazdi ay korktu ay pıstı.Bunu artik birakin kardeşler. Rica ederim"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...