Bursaspor'a gol makinası Djebbour geliyor

Bursaspor'a gol makinası Djebbour geliyor

SPOR Haberleri

Bursaspor'un kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Olimpiakos'un Cezayirli golcüsü Rafik Djebbour'da sona doğru geliniyor.

Bursaspor'un kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Olimpiakos'un Cezayirli golcüsü Rafik Djebbour'da sona doğru geliniyor. Yeşil-beyazlı yönetimin hafta başında Bursa'ya davet ettiği 3 gün süren pazarlıklar sonrasında ufak pürüzlerin kaldığı 29 yaşındaki yıldız golcünün yönetimin teklifine olumlu cevap verdiği öğrenildi. Geçen sezon 25 maçta 20 gol atan Djebbour'un imzayı attığı taktirde direkt olarak Avusturya kampına katılacağı öğrenildi.
WEİSS DE LİSTEDE
Djebbour'u bitirmeye çok yaklaşan Bursaspor, sağ kanat için de Pescara forması giyen Slovak oyuncu Vladimir Weiss'i listesine aldı. 2009 yılında Manchester City'ye transfer olan Weiss, Bolton G.Rangers ve Espanyol'da kiralık oynadıktan sonra geçen sene transfer olduğu Pescara'nın küme düşmesi üzerine takımdan ayrılma kararı almıştı. Diğeryandan Mehmet Sak, İlhan Depe, Yenal, İsmail Haktan ve Bedrican'ın sözleşmeleri feshedildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...