Motorola'nın logosuna Google makyajı

Motorola'nın logosuna Google makyajı

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en büyük cep telefonu markası olan Motorola, Google bünyesine katılmanın değişimini logosunda da gösterme kararı aldı.

Dünya cep telefonu markaları arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan ve geçen yıl Google'ın bünyesine dahil ettiği Motorola Mobility, piyasaya çıktığı ilk günden beri kullandığı M logosunda 2013 Haziran itibariyle değişikliğe gitti. Motorola'nın yeni logosu Chicago'da organize edilen teknoloji konferansında görücüye çıktı. Beyazın sadeliğinde farklı renklerle daha modern bir havaya sahip olan yeni logo, Google'ın sadeliğinden de etkilenmiş görünüyor. Motorola'nın eski logosu siyah bir M harfinden oluşuyordu. Büyük harflerle yazılan MOTOROLA logosunun eski gücü temsil etmemeye başladığı, daha modern ve daha sade bir Motorola anlayışını tüketiciye yansıtmak gerektiği konusunda hemfikir olan ekip, hem şık hem sade bir logoyla yoluna devam etme kararı aldı. Motorola, yeni logoda da tek M harfiyle temsil edilmeye devam edecek. M harfinin şeklinde herhangi bir değişikliğe gitmeyen marka, etrafındaki halkalarda Google'ın renklerini kullanırken Motorola yazısını küçük harflerle yazıp altına da 'a Google company' (bir Google şirketi) yazısını ekledi. Yeni logo Google bünyesinde üretilecek olan ilk model Motorola X Phone modelinde ilk olarak kullanılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...