Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu aday olacak mı?

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu aday olacak mı?

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 2019'daki seçimlerde cumhurbaşkanlığı için aday olmayacağını açıkladı

'BEN PARTİLER ÜSTÜ ERKEK YA DA KADIN ADAY İSTİYORUM'

Kılıçdaroğlu, kendisinin aday olup olmayacağı yönündeki soru üzerine de "Hayır. Ben partiler üstü erkek ya da kadın aday istiyorum." diye konuştu. Türkiye'de 15 Temmuz gecesi neler yaşandığı sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, ''Benim darbe girişiminde Gülen'in sorumluluğu konusuna dair en ufak bir şüphem yok. Gülen ekibi yıllarca devletin kurumlarına sızdı. Polisi, adaleti ve askeriyeyi kontrol altında tuttular.'' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin AB üyelik sürecine de değinerek, şunları kaydetti: ''Türkiye'nin AB'ye gireceğine her zamankinden daha fazla inanıyorum. Üyelik sürecini devam ettirmeliyiz. Avrupa'nın Türkiye'deki demokratlarla iş birliği yapmasını arzuluyorum. 9 Temmuz'daki protestolardan çıkan açık mesaj şuydu: Muhalefet yaşıyor. Birçoğu bizi bekliyor.''

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...