Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 ünlü isim Akşam gazetesinden kovuldu

2 ünlü isim Akşam gazetesinden kovuldu

GÜNDEM Haberleri

TMSF'nin geçtiğimiz haftalarda el koyduğu Akşam Gazetesi'nde Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'nın ardından iki ayrılık daha yaşandı.

TMSF'nin geçtiğimiz haftalarda el koyduğu Akşam Gazetesi'nde Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'nın yerine göreve Mehmet Ocaktan'ın gelmesinin ardından iki ayrılık yaşandı. Gazetede köşe yazarı olarak görev yapan Tuğçe Tatari ve Sevim Gözay'ın görevine son verildi. Tuğçe Tatari, durumu Twitter üzerinden takipçileriyle paylaşarak, "An itibari ile Akşam Gazetesinden kovulmuş bulunuyorum. Beklenen an geldi çattı! Veda yazısı yazmama ise 'kesinlikle' hayır dendi. 6 senedir çalıştığım gazeteden önce internet haberleri sonra insan kaynaklarının bildirimi ile haberdar oldum. Emeğe saygı beklemiyordum." diye yazdı. Sevim Gözay ise, "Ve bingo! İnsan kaynakları aradı ve tşk etti. Eylül 2006'da başlayan AKŞAM yolculuğum böylece bitti. Vay canına. Teşekkürler sayın okuyan.." tweetiyle görevine son verildiğini duyurdu.

nbsp;

2 ünlü isim Akşam gazetesinden kovuldu
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...