Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ elebaşı seccade üzerinde iyice küstahlaştı!

Düzenleyen:
FETÖ elebaşı seccade üzerinde iyice küstahlaştı!

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Amerikan Wall Street Journal gazetesi (WSJ), FETÖ lideri Fetullah Gülen ile yaptığı röportajla yeni bir skandala imza attı.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Amerikan Wall Street Journal gazetesi (WSJ), FETÖ lideri Fetullah Gülen ile yaptığı röportajla yeni bir skandala imza attı. Terör elebaşı için ‘saygıdeğer’ ve ‘saygın’ ifadelerini kullanan gazetedeki fotoğraflar da FETÖ üyelerine mesaj niteliği taşıyor. Darbe girişimine hiç karışmadığını iddia eden ve Türkiye’yi hedef alan açıklamalar yapan terör elebaşı, Türk halkına da hakaret etti. Gülen, “Türk toplumunun bazı kesimleri düşünme yeteneğini kaybetti” dedi. Bir fotoğrafta ayakkabılarıyla seccadeye bastığı dikkat çeken FETÖ lideri, dini gelenekleri de ayaklar altına aldı. ABD’nin en çok satan gazetesinin darbeci haine çanak tutması ise ayrı bir skandal. 15 Temmuz darbecisinin planlayıcısı olduğu halde, 15 Temmuz’u sözde kınayan bir mesaj yayınlayan FETÖ elebaşının mesajında bir defa bile “şehit” kelimesini kullanmaması dikkatlerden kaçmadı. Wall Street gazetesi, terör elebaşı Gülen’in “ılımlı İslam” için önemli bir güç olduğunu da savundu.

FETÖ elebaşı seccade üzerinde iyice küstahlaştı!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...