Fenerbahçe ve Beşiktaş için karar günü belli oldu

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe ve Beşiktaş için karar günü belli oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Fenerbahçe ve Beşiktaş yazılı savunmalarını 5 gün içinde UEFA Tahkim Kurulu'na sunacak. Karar ise 14 ve 15 Temmuz'da açıklanacak.

Fenerbahçe ve Beşiktaş yazılı savunmalarını 5 gün içinde ayrıntılı şekilde UEFA Tahkim Kurulu'na sunacak. UEFA Tahkim Kurulu, savunmaları aldıktan sonra 10 Temmuz'da Beşiktaşlı, 11 Temmuz'da da Fenerbahçeli yetkililerle duruşmalı toplantı yapacak. Kurul'un 14 veya 15 Temmuz'da da kararını açıklaması bekleniyor. Öte yandan UEFA Disiplin Kurulu'ndan kişiler hakkında henüz bir karar çıkmamıştı. UEFA Disiplin Kurulu, müfettiş Miguel Palacios'tan kişiler hakkında ek rapor talep etmişti. Bu raporun hazırlanmasının ardından UEFA Disiplin Kurulu kişilerle ilgili kararını da açıklayacak. Ancak bu sürecin tahkim kurulunun takımların itirazını karara bağlamasının ardından yaşanması bekleniyor.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...