Diyarbakır Valisi'den Lice için sert tepki

/ Kaynak: AA
Diyarbakır Valisi'den Lice için sert tepki

GÜNDEM Haberleri  / AA

Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç, Lice'deki karakol yapımı gerginliğine ilişkin, 'Barış ortamında bu provokasyonu kim yaptıysa ortaya çıkarılacak' dedi.

Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç, Lice'deki karakol yapımı gerginliğine ilişkin, "Barış ortamında bu provokasyonu kim yaptıysa başlatılan soruşturmayla ortaya çıkarılacak" dedi. Vali Kıraç, bugün saat 15.30 sıralarında Kayacık köyünde yapımı devam eden kalekol inşaatının durdurulmasını isteyen yaklaşık 250 kişilik bir grubun olay çıkardığını söyledi. Gruptakilerin, güvenlik güçlerine molotofkokteyli, taş ve sopalarla saldırdığını ifade eden Vali Kıraç, şu an olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve olayın adli bir boyut kazandığını kaydetti. Vatandaşların sağduyulu hareket etmesini isteyen Kıraç, "Barış ortamında bu provokasyonu kim yaptıysa yapılacak soruşturmayla ortaya çıkarılacak" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...