Küçük ev aletleri 'anne' ile büyüdü

Düzenleyen:
Küçük ev aletleri 'anne' ile büyüdü

Ekonomi Haberleri

Araştırma kuruluşu GFK’nın raporuna göre Anneler Günü haftasında ütü, süpürge ve epilatörlerden oluşan grupta ciro 33 milyon liraya ulaştı.

Rapora göre küçük ev aletleri sektörü dünya genelinde geçen yıl yüzde 5 büyüme ile yaklaşık 61 milyar dolarlık bir ciro elde etti. Teknoloji ve ev aletleri sektörlerinin gelişiminde farklı dinamikler 2016 satış performanslarında rol oynarken, inovatif ürünler büyümeye katkı sağladı. Türkiye’de ise geçen yıl 17,3 milyon adet küçük ev aleti satılırken, siklonik süpürgeler, otomatik Türk kahvesi makineleri ve lazer epilasyon aletleri en çok büyüyen segmentler oldu. Küçük ev aletleri sektörünün en hareketli dönemi ise Anneler Günü haftası oldu. Anneler Günü haftasında ütü, süpürge ve epilatörlerde, organize perakendede bu yıl gerçekleşen ciro 33 milyon liraya ulaştı. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...