Boston Celtics 3 ismi takas etti

Boston Celtics 3 ismi takas etti

SPOR Haberleri

NBA'de Boston Celtics, Kevin Garnett, Paul Pierce ve Jason Terry'i takasla Brooklyn Nets'e gönderdi.

NBA Doğu Konferansı takımlarından Boston Celtics, Kevin Garnett, Paul Pierce ve Jason Terry'yi takasla bir diğer Doğu ekibi Brooklyn Nets'e gönderdi. NBA'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, sezonun bitimiyle yeniden yapılanmaya gideceğini açıklayan Doğu Konferansı ekiplerinden Celtics, başantrenör Doc Rivers ile yolları ayırmasının ardından kadroda revizyona gitti.
Garnett, Pierce ve Terry'yi Brooklyn Nets'e gönderen Celtics, bu üçlüye karşılık Kris Humphries, Gerald Wallace, Keith Bogans'ı alma ve 2014, 2016, 2018 draftlarında ilk tur draft seçim hakkını aldı. 2008 sezonu öncesinde Paul Pierce'ın yanına Kevin Garnett ve Ray Allen gibi All-Star oyuncuları ekleyen Celtics, 2008'de şampiyon olmuş 2010 yılında da finalde Los Angeles Lakers'a yenilmişti.
NBA'in internet sitesinde yer alan açıklamaya göre 2013 NBA Draftı, Brooklyn kentindeki Barclays Center'da yapıldı. İlk oyuncu seçme hakkına sahip Cleveland Cavaliers, tercihini, ilk sırada seçilmesi beklenen Nerlens Noel, Victor Oladipo veya Otto Porter yerine UNLV'nin 20 yaşındaki forveti Anthony Bennett'ten yana kullandı. Bennett, bu beklenmeyen seçimle NBA Draftı'nda bir numarası seçilen ilk Kanadalı oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...