Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emniyet müdürlerinin şark tayinleri belli oldu

/ Kaynak: İHA
Emniyet müdürlerinin şark tayinleri belli oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen emniyet müdürlerinin şark tayin listesi il emniyet müdürlüklerine gönderildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen emniyet müdürlerinin şark tayin listesi il emniyet müdürlüklerine bildirildi. Listeye göre İstanbul'da 67 müdür ve amirin şark tayini çıktı. Şarka giden müdürlere karşın 41 müdür ve amirin İstanbul'a tayini çıktı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından her yıl haziran ayında yapılan müdür ve amirlerin şark tayinleri, bu gün belirlendi. Atama listesi il emniyet müdürlüklerine bildirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tayinleri de mesai saatinin bitiminden saatler sonra açıklandı. İstanbul Personel Şube Müdürlüğü'ne bildirilen listeye göre; 1'inci sınıf 3 emniyet müdürü, 2'inci sınıf 8 emniyet müdürü, 3'üncü sınıf 28 emniyet müdürü, 4'üncü sınıf 17 emniyet müdürü ile 11 emniyet amirinin şark tayini çıktı. 15 emniyet müdürü ve 25 emniyet amiri ise İstanbul'a atandı. Şart tayini gelen müdürler arasında İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın özel kalem müdürü Melih Bahattin Baştak ve Asayiş Şube Müdürü Ertan Erçıktı ve Personel Şube Müdürü Mustafa Şen de yer aldı. Baştak'ın tayini Şırnak'a, Erçıktı'nın tayini, Elazığ'a, Mustafa Şen'in tayini ise Erzincan'a çıktı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...