İstikbal, logoyu yeniledi dünyada ilk üçü hedefliyor

- Güncelleme:
İstikbal, logoyu yeniledi dünyada ilk üçü hedefliyor

Ekonomi Haberleri

Yeni logo için 50 milyon liralık bütçe ayıran Boydak'ın hedefi, 2023 yılında dünyada ilk üç mobilya üreticisi arasına girebilmek

Boydak Holding'in mobilya markası İstikbal, yeni logosunu hedefleri doğrultusunda değiştirdi. Boydak Holding CEO'su ve İstikbal Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, İstikbal'in yeni logosundaki üç dalga boyunun bir yandan ergonomi, estetik ve erişebilirliği simgelerken diğer yandan da İstikbal'in ilk 3 hedefini çalışanlara, iş ortaklarına ve nbsp;tüketiciye hatırlatacağını belirtti. 60 ülkede 300 münhasır mağaza ve Türkiye'de 750'yi aşkın mağaza ile tüketiciye ulaştıklarını ifade eden Boydak, "2023 hedefimiz nbsp;dünyada ilk üçe girmek" dedi. nbsp;İstikbal'in yeni logosunun tasarım ve uygulama süreçleri hakkında bilgi veren Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık da yeni İstikbal logosunun New York menşeili Chermayeff amp; Geismar Grubu'nun imzasını taşıdığını açıkladı. Yeni logonun tasarlanması ve sahadaki tüm uygulaması için yaklaşık 50 milyon TL'lik bütçe ayırdıklarını belirten Bilal Uyanık, "Eylül ayı sonuna kadar ana arterlerdeki büyük metrekareli tüm mağazalarımızı yenilemeyi hedefliyoruz. Yıl sonuna kadar toplam 400 mağazada mağaza içi dekorasyon değişiklikleri de dahil olmak üzere, yeni kurumsal kimlik çalışmalarının tamamlanmasını planlıyoruz. Bu logo değişikliği 750'den fazla bayisi, 5 bine yakın satış noktası, 300'ü aşkın yurt dışı mağazası, çalışanları ve alışveriş yapan tüm tüketiciler düşünüldüğünde çok geniş bir kitleyi yakından ilgilendiren bir yenilik" diye konuştu.?İstikbal Mobilya'nın halka arzına ilişkin gazetecilerin sorularını cevaplandıran Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak ise, halka arz konusunda patronları ikna edemediklerini söyledi. Bekir Boydak ancak, Boydak Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve uluslararası arenalarda büyüme planları olan Hes Kablo'yu bir kaç sene içerisinde halka açma planları olduğunu ifade etti.
DÜNYADA İLK 10 ARASINDA
Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak ve Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık'ın katıldığı toplantıda yeni logoyu tanıtan Boydak Holding CEO'su ve İstikbal Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, İstikbal'in dünyanın en büyük ilk 10 mobilya üreticisi arasında yer aldığını söyledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...