Tatlıses'ten kaset sürprizi

Tatlıses'ten kaset sürprizi

MAGAZİN Haberleri

Erbil Uluslararası Konut Fuarı'nın açılışına katılan sanatçı İbrahim Tatlıses, hayranlarına kaset ve konser müjdesi verdi.

Erbil Uluslararası Konut Fuarı'nın açılışına katılan sanatçı İbrahim Tatlıses, hayranlarına kaset ve konsermüjdesi verdi. Tatlıses, ne zaman konser vereceğiyle ilgili soruya, "İlk konserimi Erbil'de vereceğim. Yüz binlerce insan gelmek isteyecek. Ama yetkilileri zora sokmak istemem. Güvenlik çok zor bir olay" cevabını verdi. Uğradığı silahlı saldırıdan sonra hiç kaset yapmayan Tatlıses, üç ay sonra çıkacak "Yarım" isimli bir kasetin hazırlığı içinde olduğunu da söyledi. Bu arada Şanlıurfa'daki İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi büyük ilgi görüyor. Tatlıses ile Kazancı Bedih'in de aralarında bulunduğu yerel sanatçıların balmumundan yapılmış heykellerinin de yer aldığı müzede şehrin kültürü tanıtılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...