Rahmi Koç, 'Bu müze İstanbul'da da olmalı'

Rahmi Koç, 'Bu müze İstanbul'da da olmalı'

GÜNDEM Haberleri

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç Eskişehir'de, kendi heykelinin de bulunduğu Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'ni ziyaret etti.

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi KoçEskişehir'de, kendi heykelinin de bulunduğu Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'ni ziyaret etti. Eserleri inceleyen Koç, kendi heykelinin yanında hatıra fotoğrafı çektirdi. Koç, müze çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Fevkalade güzel bir müze. Sayın Başkan bizi açılışa davet etmişti. Ben de 'İlk fırsatta gelirim' demiştim. Neticesinde bugün geldim. Çok güzel bir müze. Böyle bir müzenin İstanbul'da olmamasına da hayıflanıyorum. Başkanla konuştum, inşallah ilerleyen tarihlerde böyle bir müzeyi İstanbul'a kazandırırız" dedi. Koç, bir gazetecinin "Heykeliniz size benzemiş mi?" sorusuna ise "Onu ben kendim söyleyemem. Benzeyip benzemediğine siz karar vereceksiniz. Ama herkes çok benzemiş diyor" cevabını verdi. nbsp;ESKİŞEHİR İHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...