Adana'da kamyonet sulama kanalına düştü

Düzenleyen:
Adana'da kamyonet sulama kanalına düştü

YAŞAM Haberleri

Vatandaşlar tarafından kurtarılan ve kazayı yara almadan atlatan sürücü olay sonrası kayıplara karışırken, sürüklenen kamyonet ip bağlanarak sabitlenebildi.

Adana'da kontrolden çıkan kamyonet demir bariyerleri aşarak sulama kanalına düştü. Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Gülbahçe Mahallesi'nde, DSİ'ye ait sulama kanalı kenarındaki yoldan ilerleyen sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak demir bariyerleri kırdı ve sulama kanalına düştü. Kazanın ardından sürücü vatandaşlar tarafından kanaldan çıkarılırken, kamyonet ise akıntıda sürüklenmeye başladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sürüklenen kamyoneti ip bağlayarak sabitledi. Polis ekipleri, kaza sonrası kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...