İhlas Pazarlama’nın başarılı çalışanları bir araya geldi

Düzenleyen:
İhlas Pazarlama’nın başarılı çalışanları bir araya geldi

Ekonomi Haberleri

Mayıs ayı için düzenlenen kampanya sonucunda İhlas Pazarlama’nın başarılı personeli İhlas Holding Merkezi’nde düzenlenen yemekte bir araya geldi. Başarılı isimler; en çok abone katılımı sağlayan, dağıtıcı, büro, servis ve yöneticilerle yüksek ticari hedeflere ulaşan ofis ve bölge yöneticilerinden seçildi.

Yemekte konuşan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören, çalışanları tebrik ederek “Bizim için Türkiye gazetesi okurları çok kıymetli. Önceliğimiz onlara daha iyi hizmet verebilmek” dedi. İhlas Pazarlama ekibine daha verimli çalışma ve zamanı iyi kullanma konularında tavsiyelerde bulunan Ören, katılımcılardan yeni organizasyonlar beklediğini vurguladı. Daha sonra topluca Eyüp Sultan ve Sultanahmet’i ziyaret eden çalışanlar, akşam Topkapı Sarayı’ndaki yemeğin ardından memleketlerine uğurlandı. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...