Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belediye Başkanı'nı rezil etti

/ Kaynak: İHA
Belediye Başkanı'nı rezil etti

DÜNYA Haberleri  / İHA

Azerbaycan'da Kusar Valisi Şair Alhasov, Hil Belediye Başkanı'nı rüşvet aldığı ve verdiği sözleri tutmadığı gerekçesiyle halkın önünde rezil etti.

Vali Alhasov, bölgedeki Hil köyü sakinlerini kabul ederek dertlerini dinledi. Görüşmede, köyün mevcut sorunları ve bu alanda yapılacak çalışmalar ele alındı. Halkın önünde kürsüde konuşma yapan Alhasov, "Bölgenin tüm köylerinin sosyal ve ekonomik gelişimlerinin dinamik bir şekil alması için önemli tedbirler alınacaktır. Böyle bir görüşmenin yapılmasında temel amaç mevcut sorunları öğrenmek ve onların giderilmesi için gerekli adımları atmaktır" dedi.
Vali Alhasov daha sonra Hil Belediye Başkanı'nı mevcut sorunlarla ilgili konuşması için kürsüye davet etti. Kürsüye gelen belediye başkanı konuşması sırasında valiye sık sık bakarak köye yeni yol yapıldığını söyledi.
Belediye başkanının sözünü keserek halka yeni yol yapılıp yapılmadığını soran Vali Alhasov, köy sakinlerinin "Hayır" cevabını vermesi üzerine belediye başkanına hakaret dolu sözler söyledi.


Alhasov'un, "Bunu bugün kürsüye çıkardım ki biraz utansın. Ondan 5 manat, bundan 5 manat rüşvet aldı ve başı büyüdü, kulakları da 1 metre oldu" şeklindeki sözleri halk arasında gülüşmelere sebep oldu.
Konuşmasına devam eden Vali Alhasov, "Böyle biri olmamak için insan korkmalı ki hiçbir yeri bunun gibi şişmesin normal bir insan olsun. Eğer ben sizin için bir şeyler yapmadan gitsem kendime yakıştıramam. Zaten bugünkü devletimizin kanunları buna izin vermez. Göreve gelen insan makamının değerini bilmelidir. Yanımdaki insanlar artık benimle çalışmak istemiyor çünkü onları hakkıyla çalışmaları için mecbur ediyorum. Halkın karşısında cevap vermekten güzel yargılama mı var! Git cami yaptır, yeter ki halk için bir şey yap" diye konuştu.
Bu konuşmanın üzerine Belediye Başkanı kürsüyü terk etmek zorunda kaldı.
DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...