Harun Kolçak'ın ölümüyle ilgili acı gerçeği babası açıkladı

Düzenleyen:
Harun Kolçak'ın ölümüyle ilgili acı gerçeği babası açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu “Yavrum çok erken gitti. Allah’ın takdiri. Doktoru verdikleri ilaçların hiçbirini almadığını söylemişti” şeklinde konuştu.

 
Usta sanatçı Harun Kolçak bir süredir tedavi gördüğü prostat kanserine önceki gece saat 23.00 sularında yenik düştü. Ünlü ismin ölüm haberi sanat camiasını da hüzne boğdu. Oğlunun ölüm haberini Bursa’nın Gemlik ilçesindeki evinde öğrenen usta sanatçı Eşref Kolçak, evinin kapılarını açtığı İhlas Haber Ajansı’na (İHA) oğlu ile son görüşmesini anlattı.  Kolçak “Mukadderat, bunu değiştiremezseniz. Allah’ın takdiri. Ne yaparsanız yapın, alnınıza ne yazılmışsa onu yaşarsınız. Sağlık problemlerim sebebiyle İstanbul’daki törene katılamayacağım” dedi. 
 
Oğlu Harun Kolçak ile ramazan ayından önce Yalova’da verdiği konserde beraber olduklarını ifade eden Eşref Kolçak “O konserini izledim. Bir de 15 Temmuz’da doğum günüydü. Telefon ile konuştuk. 2-3 gün sonra da tekrar hastaneye kaldırıldı. Daha sonra hastanedeyken doktoruyla görüştüm, ‘Verdiğimiz ilaçların hiçbirini almamış’ dedi. Kasıtlı olarak almamış. Annesinin üzerine yemin ettirdim, ‘İlaçlarını al’ dedim, ‘Tamam baba, yemin ederim alacağım’ dedi ama yine almamış. Allak bullak durumdayım. Ne söylesem benim için hiçbir şey ifade etmez. Bundan sonraki hayatımızda tek başımıza kalmış olacağız ama ben hiçbir zaman tek başıma değilim. Allah’a çok şükür arkamda 80 milyonum var” diye konuştu.
Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...