Meryem Uzerli'nin Türkiye'ye dönüş şartı

Meryem Uzerli'nin Türkiye'ye dönüş şartı

MAGAZİN Haberleri

Muhteşem Yüzyıl'ın eski Hürremi Meryem Uzerli Türkiye'ye geri dönüyor. Uzerli'nin Türkiye'ye geri dönmek için bazı şartları var.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 100. bölümde oynamadan diziye şok etkisi yapacak bir kararla Türkiye'yi terk etmişti. Meryem Uzerli ''tükenmişlik sendromu'' yaşadığı için Almanya!da bir klinikte tedavi görüyordu. Sevgili Can Ateş ve ailesindne destek alarak iyi olmaya çalıştığını dile getiren Uzerli şimdilerde daha da iyi olduğunu duyurdu. nbsp;Meryem uzerli'ye bir çok film ve dizi teklifleri gidiyor. Meryem Uzerli teklif yapan yapım şirketlerine şartlarını sundu. Meryem uzerli'nin Şartları; nbsp;- Hafta'da 4 gün çalışırım
- 20 Bölümden fazla oynamam
- Bölüm başına 25bin euro (Muhteşem Yüzyıl'da 12 bin 500euro alıyordu)
nbsp;Meryem Uzerli bu şartları kabul edildiği takdirde Türkiye'ye döneceğini açıkladı. Yoğun çalışma şartları kendisini çok yorduğu ve bu şartlar kabul edilmezse asla dönmeyeceğini söylediği öğrenildi.
nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...