Selçuk, '4. yıldızı takacağız'

Selçuk, '4. yıldızı takacağız'

SPOR Haberleri

Selçuk İnan, 'Galatasaray'a gelmekle de ne kadar doğru bir karar verdiğimi geçtiğimiz iki yılda anladım. İyi ki G.Saray'a gelmişim' dedi.

Tatilini Çeşme'de geçiren Selçuk İnan, yeni sezon için umut dolu mesajlar verdi. Başarılı futbolcu GS TV'ye verdiği röportajda şunları söyledi: "Çok şükür hayatımda verdiğim hiçbir karardan pişmanlık duymadım. G.Saray'a gelmekle de ne kadar doğru bir karar verdiğimi geçtiğimiz iki yılda anladım. İyi ki G.Saray'a gelmişim... Burak için 2 kelime yeter. Çok iyi bir insan, biraz da deli… Öncelikli hedefimiz her sene Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek. Bu sene de inşallah şampiyon olup dördüncü yıldızı takacağız. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final gördük. Bu sene de çeyrek final görmek istiyorum. Hepimiz yukarıları hedefliyoruz ancak çok aceleci olmamak gerekiyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...