İstanbul'da araç taşıyan tır kaza yaptı, ortalık savaş alanına döndü

Düzenleyen:
İstanbul'da araç taşıyan tır kaza yaptı, ortalık savaş alanına döndü

YAŞAM Haberleri

İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Soğuksu mahallesinde araç taşıyan tır kaza yaptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken tırdaki 5 araç, park halindeki 4 araç ve tır, ağır maddi hasar gördü.

Antalya'dan getirdiği 5 araç ile ilerleyen tırın sürücüsü Serkan Ateş henüz belirlenemeyen nedenle direksiyon kontrolünü kaybetti.

4 ARACA ÇARPTI

İstanbul'da, Beykoz Soğuksu Mahallesi'nde akşam 17:30 sıralarında meydana gelen kazada 5 otomobil yüklü tır, önce duvar ve çöp konteynerlerine ardından park halindeki 4 araca çarptı. tır daha sonra araçların üzerine devrildi. Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

FREN PATLADI

Cadde savaş alanına dönerken Beykoz itfaiyesi ve polis ekipleri kazaya müdahale etti. Kazada bir binanın önünde doğalgaz borusu da zarar görürken İGDAŞ ekibi inceleme yaptı. Sürücü Serkan Ateş, "Fren patladı, duvara sürte sürte geldim" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...