Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurban fiyatlarını düşürmek için canımızı ortaya koyacağız

Düzenleyen:
Kurban fiyatlarını düşürmek için canımızı ortaya koyacağız

Ekonomi Haberleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, kurbanlıklar üzerinden haksız kazanç elde etmek isteyenleri hayal kırıklığına uğratacaklarını söyledi.

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Olağanüstü Genel Kuruluna katılan Fakıbaba üretici ve tüketicinin haklarını koruyan bir çalışma yapacaklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımız özellikle ‘Fakir fukaraya gerekli desteği vereceksin Fakıbaba’ dedi, ben de ‘Emriniz olur efendim’ dedim. Kurbanlık fiyatlarını rahatlatmak için kolumuzu değil, vücudumuzu, canımızı ortaya koyacağız. Yeter ki hem üreticimiz hem tüketimiz kazansın. Havadan para kazanmak isteyenler, hayal kırıklığına uğrayacak, buna müsaade etmeyeceğiz” dedi. Stok yaparak vatandaşı zor durumda bırakanların malının elinde kalacağını vurgulayan Fakıbaba, tüketici hak ettiği fiyata ürün alırken, üreticinin de kazanacağını söyledi. Genel Kurula konuşmak için gelmediğini dile getiren Fakıbaba, “Buraya başkanla toplantı yapmak için geldim, hepimiz o eli öpülesi çobanla çalışacağız. Siz toplumun ilacısınız. Hep haktan, eşitlikten yanayım. Üretici üretecek, insan gibi parasını kazanacak ama tüketicimize de sahip çıkacağız. Bu dengeyi kurmak zorundayız. Yetiştirici, çoban arkadaşım emek verirken, birileri parasının varlığına güvenip stok yapacak, ondan sonra gariban adam da ezilecek, yok öyle bir şey. Bu Fakıbaba’nın kitabında yazmaz, stokçuluk yaparak bedavadan para kazanmak yok” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...