Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Felçli köpeği hayatta tutan 'anne' sevgisi

Düzenleyen:
Felçli köpeği hayatta tutan 'anne' sevgisi

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yaşayan Ayten Oktay, 3 aylıkken geçirdiği felç nedeniyle ön ayaklarını kullanamayan ve fazla yaşayamayacağı söylenen "Pamuk" isimli köpeğini bir yıldır elleriyle besliyor.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Musabeyli köyünde yaşayan Ayten Oktay, yavruyken geçirdiği felç nedeniyle ön ayakları kullanamayan ve veterinerin "fazla yaşamaz" dediği "Pamuk" isimli köpeğini bir yıldır elleriyle besliyor. Sokak köpeğinin bir yıl önce dünyaya getirdiği 9 yavrudan birini sahiplenen 50 yaşındaki Oktay'ın, "Pamuk" ismini koyduğu köpeği 3 aylıkken geçirdiği felç nedeniyle ön ayaklarını kullanamaz hale geldi.
Felçli köpeği hayatta tutan 'anne' sevgisi
Veterinere götürdüğü köpeği ile "fazla yaşamaz" denilmesine aldırmadan ilgilenmeye devam eden Oktay, kaşıkla beslediği "Pamuk"un bir an olsun yanından ayrılmıyor. Oktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, felç olmasına rağmen köpeğini hiçbir zaman terk etmediğini söyledi. Elinden geldikçe sokak hayvanlarını beslediğini belirten Oktay, "Evimizin arka tarafında sokak köpeği doğum yapmıştı. 9 yavrusu oldu. 3 ay boyunca anneleriyle birlikte 9 yavru köpeğe baktım. Sonra bakmakta zorlanınca 8 tanesini Alaplı Belediyesi hayvan barınma evine gönderdik. Bir tanesini çocuklarım çok sevmişti. Onu sahiplendik ancak bir süre sonra felç geçirdi." diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...