Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muayenehaneler 3 aya kadar kapanacak

Muayenehaneler 3 aya kadar kapanacak

GÜNDEM Haberleri

AK Partili vekil, "Tam Gün Yasası'nda yapılan düzenlemelerle muayenehaneler 3 ay içerisinde kapanmış olacak" dedi

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nın 'Nöbetçi Vekil' uygulamasında açıklamalar yapan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, 'Tam Gün Yasası' ile ilgili düzenlemelerin tamamlandığını söyledi. nbsp;Tamer, doktor, üniversitedeki öğretim üyeleri ve akademik üyelerin merakla beklediği yasanın komisyondan geçirildiğini belirterek şöyle konuştu:
"Bu yasayla beraber muayenehaneler 3 ay içerisinde kapanmış olacak. Üniversite hocalarımız tercih yapacak; ya muayenehane yerine dışarda dediğimiz, özel hastanelerde çalışacaklar ya da tamamen üniversiteye dönmüş olacaklar. Üniversitede dışarıda kalan hocalarımızın, üniversitelerdeki bunlardan yararlanmak, talebe, asistan yetiştirmek gibi durumlarda da isteyen hocalarımız üniversite öğretim hocalarının yüzde 5'i sayısı kadar üniversitede özel sözleşmeli olarak çalışabilecek. Bu da önemli bir gelişme oldu. Bu düzenlemelerle çok değer verdiğimiz, kolay kolay yetişemeyeceğini her zaman altını çizerek ifade ettiğimiz değerli hocalarımıza bir katkı olur, onlar da üniversiteye dönerler diye düşünüyoruz. Mutlularsa dışarda, yine üniversite kadroları içerisinde hizmet edeceklerse de, üniversiteye dönmelerini sağlayacak bir kanun olarak gördüğümüzü ifade etmek istiyorum."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...