Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bingöl'de 1 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
Bingöl'de 1 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

TSK, Bingöl Yedisu’da, bölücü terör örgütünden kaçan bir teröristin silah ve teçhizatı ile birlikte güvenlik güçlerine teslim olduğunu, yurt içinde icra edilen operasyonlarda ise çok sayıda silah ve teçhizatın ele geçirildiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK), terörle mücadele operasyonları kapsamında meydana gelen olaylara ilişkin yapılan açıklamaya göre; Van Gürpınar’da devam eden operasyon kapsamında tespit edilen dört sığınak içerisinde el yapımı patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış 500 gram amonyum nitrat ve çok miktarda muhtelif malzeme ele geçirildi. 
Mardin Derik’te, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen bir sığınak içerisinde 2 adet kalaşnikof piyade tüfeği, 155 adet kalaşnikof piyade tüfeği fişeği ve 2 adet el bombası ele geçirildi. 
Diyarbakır Kocaköy’de, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında toprağa gömülü vaziyette 420 kilogram amonyum nitrat ile hazırlanmış 2 adet el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edildi. 
Tunceli merkezde devam eden operasyon kapsamında tespit edilen bir sığınak içerisinde bir adet biksi makineli tüfek, bir adet kalaşnikof piyade tüfeği, 100 adet muhtelif fişek, 4 adet el yapımı patlayıcı ve bir adet el telsizi ele geçirildi. 
Bingöl Yedisu’da, bölücü terör örgütünden kaçan bir terörist silah ve teçhizatı ile birlikte güvenlik güçlerine teslim oldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...