Sınır tanımıyorlar

Düzenleyen:
Sınır tanımıyorlar

GÜNDEM Haberleri

Hatay, Elâzığ, İzmir ve Konya’da zehir tacirleri, dolandırıcılar ve hırsızların suç işlemek için buldukları metotlar polisi bile şaşırttı.

 Elâzığ’da 70 kovanla arıcılık yapan 3 çocuk babası Yüksel Korkmaz’ın 40 bin TL değerinde 650 kilogram balı çalındı. Korkmaz, çalan kişinin arıcılık konusunda uzman olduğunu, bunu da yarım ve arıların sırlamadığı petekleri almadığından anladığını söyledi. 

50 bin liralık forklifti götürdüler

İzmir’de forklift kiralama işiyle uğraşan 33 yaşındaki Gülçin Yavuz, sahte evraklarla dolandırıldı. Genç işletmeci kendilerini İstanbul’da şirket sahibi olarak tanıtan şahıslara bir haftalık kiralama bedelini nakit alıp forklifti ve anahtarını verdi. 50 bin lira değerindeki forklifti kamyona yükleyen hırsızlar sırra kadem bastı. 

Dinamoda captaGon

 Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep’ten aldığı yükleri Hatay üzerinden yurt dışına götürmek isteyen bir tırdan şüphelenerek operasyon düzenledi. Narkotik köpeği ‘Rambo’ tır dorsesinde bulunan su dinamoları ve alüminyum tabldot kalıplarına tepki verince malzemeler tırdan indirildi. Gün boyu sökülen 52 adet alüminyum tabldot kalıbı ve 340 adet su dinamosundan 1 milyon 335 bin adet captagon hap çıkarıldı. Zehirin piyasa değerinin 13 milyon lira olduğu ifade edildi. Ayrıca Konya’da da, yurt dışına ihraç edileceği belirtilen pistonların gözeneklerine gizlenmiş 52 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...