Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘Sıra Sende Türkiye’ başlıyor

Düzenleyen:
‘Sıra Sende Türkiye’ başlıyor

MAGAZİN Haberleri

Jüri üyeliğini Işın Karaca, Mustafa Keser ve Metin Şentürk’ün üstlendiği, ekranların yepyeni müzik yarışması ‘Sıra Sende Türkiye’ 22 Temmuz 2017 Cumartesi akşamı 20.00’da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşuyor

Ekranların merakla beklenen televizyon programı ‘Sıra Sende Türkiye’ sayılı günler sonra TRT1 ekranlarında başlıyor. Yaz boyunca her Cumartesi ve Pazar günü izleyici ile buluşacak olan ‘Sıra Sende Türkiye’, birbirinden yetenekli yarışmacılarının kıyasıya mücadelesine ev sahipliği yapacak.
 
Sunuculuğunu Uraz Kaygılaroğlu’nun yapacağı, jürisinde ise Türk müziğinin sevilen isimleri Işın Karaca, Mustafa Keser ve Metin Şentürk yer aldığı ‘Sıra Sende Türkiye’ müzik yarışması, 22 Temmuz 2017 Cumartesi akşamı 20.00’da ilk bölümü ile TRT1 ekranlarında yer alacak.
 
Büyük Ödüle Giden Kıyasıya Yarış!
Her hafta birbirinden iddialı 16 yeni yarışmacının yarışacağı ‘Sıra Sende Türkiye’de, on hafta boyunca her bölümde belirlenecek hafta birincileri, final haftasında yarışacak ve kazanan büyük ödül olan 200.000 TL’nin sahibi olacak.
 
Oylamada, ana jürinin yanı sıra 20 kişilik orkestranın ve 5 kişiden oluşan halk jürisinin de söz sahibi olacağı programda, yarışmacılar Arabeskten jazz müziğine, Türk sanat müziğinden türkülere kadar her tarzda şarkıyı seslendirecekler.
 
Yarışma başvuruları ise www.sirasende.net adresinden ve 0532 274 78 59 numaralı WhatsApp hesabından yapılabilecek.
 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...